Schoorsteen vegen

Stoken is plezier. Geen verwarming kan op tegen de warmte en gezelligheid van een goed vuur!

Om veilig te kunnen genieten van uw kachel is het belangrijk dat de schoorsteen tenminste 1 keer per jaar geveegd wordt. Bij de pelletkachel is het tevens aan te raden om jaarlijks onderhoud te plegen. Dit kan in combinatie met het vegen van uw schoorsteen.

Wij hebben al jaren ervaring met vegen en onderhoud van hout en pelletkachels. Geen poespas, geen praatjes of extra verplichtingen maar gewoon goed en snel werk.

Wij werken met een roterend veegsysteem wat een zeer goede reiniging garandeert. 90% van de schoorstenen kan vanaf onderen geveegd worden. Uw vloer word afgedekt en de kachel word voorzien van een speciale doorvoering zodat er stofvrij gewerkt kan worden. Tevens word onze krachtige stofzuiger direct op het veegsysteem aangesloten zodat er minimale overlast veroorzaakt word. U kunt na een veegbeurt vaak niet zien dat wij geweest zijn!

Wij zullen u NOOIT ongevraagd diensten of producten opdringen!

Ons tarief: Vegen schoorsteen houtkachel of pelletkachel €60,- (exclusief voorrijd-kosten) Informeer naar ons scherpe tarief voor vegen en onderhoud van uw pelletkachel!

Voor het maken van een afspraak kunt u het formulier invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen.

De schoorsteenveger Nijmegen is onderdeel van Budget Kachels & Haarden.